Toont alle 5 resultaten

Geniet nu ook thuis of op het werk van de heerlijke Kaldi Green Coffee Azteka

Als je bij de Kaldi Mobiel Espressobar uit Den Haag de heerlijk Azteka hebt geproeft weet al je hoe lekker deze koffie is. Ik krijg dan ook regelmatig de vraag waar deze koffiebonen te koop zijn om thuis of op het werk van deze koffie te kunnen genieten. Ik heb goed nieuws: dat kan nu. Scrol naar beneden, plaats een bestelling en de koffiebonen worden in de regio Haaglanden zonder verzendkosten bij u afgeleverd.

Naast de Azteka bonen is het ook mogelijk om te kiezen voor de Kaldi Blend bonen. Deze koffie komt qua smaakbeleving dicht bij die van de Aztekabonen maar is wat vriendelijker geprijst.

Nog niet bekend met deze Kaldi Koffie? Bestel dan eerst een proefverpakking.
Voor bedrijven of andere grootverbruikers is het heel aantrekkelijk om de koffie per doos te bestellen. Dan ontvang je een aantrekkelijke 10% korting.

Met Kaldi koffie maak je de juiste keuze want:

  • De koffie is Rainforest Alliance gecertificeerd. Dit is een keurmerk voor arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud.
  • Kaldi besteedt extra aandacht aan het selecteren van de juiste koffiebonen, om een optimale kwaliteit en smaakbeleving te kunnen bieden.
  • De verpakking is volledig recyclebaar. Deze kan bij het PMD-afval.
  • Bij het verpakken van de koffie wordt de koffie ontgast. Dit zorgt voor een optimale houdbaarheid.
  • De koffie wordt verpakt in een steriele omgeving, om hygiĆ«ne en versheid van de koffie te garanderen.
  • De zakken zijn hersluitbaar door middel van een zip-sluiting, zodat de koffiebonen zo lang mogelijk hun kwaliteit behouden.