Kaldi Mobiel Den Haag is populair. Zelfs een Amerikaanse filmproducer zette onze mobiele espressobar in bij de opname van de actiefilm “The Hitman´s Bodyguard” met filmsterren als Ryan Reynolds en Samuel L. Jackson. De film ging in Nederland op 17 augustus 2017 in première en is inmiddels beschikbaar op DVD.

Maar ook dichter bij huis is onze mobiele espressobar populair. Een bedrijf als Unilever ontvangt hun gasten graag met goede koffie bij een productpresentatie. De NAM wil graag een Kaldi Mobiel op hun Open dag. De Gemeente Den Haag zet onze mobiele espressobar regelmatig in bij allerlei evenementen. Bijvoorbeeld bij een opening of ingebruikname van een gemeentelijke voorziening. Detron ICT groep zette de Kaldi Mobiel in tijdens de Tulpenrallye én de Jeroen Bosch Rally om alle deelnemers van heerlijke koffie te voorzien.

Maar ook cateraars ontdekken steeds vaker het gemak van onze mobiele espressobar. De barista maakt een heerlijke  thee, koffie, espresso, cappuccino of Latte Macchiato voor de gasten. Terwijl het personeel alle aandacht kan besteden aan de drankjes, hapjes en maaltijden. Kortom, de Kaldi Mobiel ontzorgd.

Bedrijven zetten onze sfeervolle Vespa Piaggio APE ook graag in tijdens een beurs om de klanten wat langer vast te houden. Op een beurs gaat al snel de ronde in welke stand “het perfecte kopje koffie” te krijgen is. Dit zorgt dan weer voor extra belangstelling.

Maar ook op bruiloften, verjaardagen en buurtfeesten is de Kaldi Mobiel een echte sfeermaker. Kortom, wat de aanleiding ook is, Kaldi Mobiel Den Haag is uw ideale partner bij elk evenement.

Kaldi Mobiel Den Haag is sfeervol, smaakvol en heel betaalbaar.

Bij ons vijf jarig jubileum (febr. 2017) hebben wij een mooie promo laten maken. Nieuwsgierig? Klik Hier