Evenementen bureaus

Hoe fijn is het om de koffie en thee helemaal uit handen te geven. De Kaldi Mobiel heeft een gezellige en professionele uitstraling en de Kaldi koffie is perfect. U hoeft geen extra personeel in te zetten, geen koffie en thee in te kopen en alles word weer netjes achtergelaten.  

Zakelijke events

Hierbij kunt u denken aan product presentaties, jubileum, opening, een evenement als Lady’s Night of een Personeelsfeest of open dag.

Beurzen en Congressen

Op een beurs houdt u met een aantrekkelijke mobiele espressobar de bezoekers langer vast en laat u bij de klant een gastvrije indruk achter.  Met de Kaldi koffie laat u zien dat kwaliteit bij uw bedrijf hoog in het vaandel staat.

Bruiloften

Bijvoorbeeld voor of na de plechtigheid in de kerk. Maar veel bruiloften worden tegenwoordig ook met een grote partytent in de tuin bij het huis georganiseerd. De Kaldi Mobiel is dan een graag geziene gast als ‘s-middags de bruidstaart wordt aangesneden of na het diner.  De Kaldi Mobiel Den Haag maakt de bruiloft helemaal compleet. 

Uitvaarten

Zelfs bij een begrafenis blijkt de Kaldi Mobiel een zeer gewaardeerde  mogelijkheid om familie en vrienden koffie en thee aan te bieden. Bijvoorbeeld als het een afgelegen of kleine begraafplaats betreft. Of als blijkt dat bij een lange reistijd een kopje koffie wordt gewaardeerd voordat de plechtigheid begint. 

Feesten

Of het nu om een straatfeest gaat, een verjaardag of een vrijgezellenfeest. Onze mobiele koffiebar maakt het feest helemaal compleet. Onze ervaring is dat bijvoorbeeld bij een straat BBQ dat de buurtjes na het eten  afhaken om thuis “even” koffie te drinken. Een deel komt dan niet meer terug. De Kaldi Mobiel zorgt ervoor dat uw feestje niet meer breekt.

Meer weten over de mogelijkheden?

Benieuwd of Kaldi Mobiel Den Haag iets voor u kan betekenen? Stel uw vraag via het contactformulier.