Ik werd gebeld door een cateringbedrijf. De vraag was of ik beschikbaar was op 26 mei. Ja dat was ik. Offerte werd gemaakt, verzonden en geaccepteerd. “So far so Good”. De opdracht was voor een feest  bij  “De Horsten” in Wassenaar. Het exacte adres zou nog volgen. Ik had wel een idee dat dit niet zomaar een opdracht was, en dacht dat de opdracht nog wel eens in de kringen van onze Koninklijke familie zou kunnen zijn, maar verder was het afwachten.

Mijn vermoeden bleek juist. Ik was gevraagd om na een fantastisch diner de koffie te mogen verzorgen in de tuin van Margarita de Bourbon Parma en Tjalling Siebe Ten Cate bij gelegenheid van hun tien jarig Huwelijksfeest.

De Azteka koffie werd zeer gewaardeerd door de gasten. Ook de gekruide gemberthee vond gretig aftrek bij de dames. Voor mij was het heel bijzonder om leden van de Koninklijke familie aan de mobiele espressobar te zien staan en van een cappuccino of espresso te genieten.

Uiteraard is het niet gepast om in een setting als deze foto’s te maken. Maar deze gelegenheid zal voor altijd in mijn herinering blijven. Daar heb ik geen foto voor nodig.

 

 

Categorieën: Opdrachten