Verleden jaar (2017) ben ik samen met Conrad van Kaldi Mobiel Utrecht een week mee geweest met de Tulpenrallye. Dit is een rally voor oldtimers die ieder jaar wordt verreden. De start was bij de Tegernsee (D) bij de grens van Oostenrijk. Via Innsbruck (O), Colmar (Fr), Straatburg (Fr), Luxemburg (Lu) en Vaals naar Noordwijk. Elke dag waren er een of meer Stops, waar de deelnemers moeten klokken en de gelegenheid kregen om een onze mobiele espressobar een kopje koffie of thee te drinken.

Goed bevallen

Dit was Detron, de betalende sponsor, en de Tulpenrallye organisatie zo goed bevallen dat ook dit jaar bij het hoofdkantoor van Kaldi een aanvraag binnen kwam. Na enig overleg werd besloten dat ondergetekende ook dit jaar weer mee zou gaan, maar dit jaar geassisteerd door Jaap van Kaldi Mobiel Zwolle.

Omdat het de 65e Tulpenrallye betrof vond de organisatie dat de route wel iets speciaals moest zijn. Groot was de verrassing toen ik vernam dat de start in Cannes (Fr) zou zijn. Zo kwam het dat ik  6 mei 2018 met mijn mobiele espressobar op een van de terrassen van het Royal Casino in Cannes stond om de deelnemers en medewerkers van de rally op onze (h)eerlijke Kaldi koffie te voorzien.

De route liep dit jaar van Cannes naar Avignon (Fr), Valance (Fr), Lyon (Fr), Belfort (Fr), Luxemburg – Stad naar het eindpunt bij Hotel St. Gerlach in Valkenburg (L).

Het was weer een fantastische week waarin wij Kaldi Mobiel weer goed op de kaart hebben gezet.

Categorieën: Opdrachten